Beoordelingen van Grillroom Pyramide Zeewolde

Recente recensies

4.0
Mike
22 oktober 2021

Snel bezorgd en eten was goed warm en goed gemaakt.

Paul
26 september 2021

Helemaal verrast! Nog nooit zo snel geleverd gekregen en nog nooit zo warm geweest! Echt Helemaal super! Heerlijk gegeten van een bloedhete pizza! Zalig! Houden jullie deze nieuwe lijn vast?

Pamela
24 september 2021

Helemaal super, ik had gevraagd of ze om 17.45 uur konden komen bezorgen ivm een verjaardag en ze waren stipt op tijd! Echt fijn!

M
23 september 2021

Het eten was goed. Helaas komen ze afspraken uit het verleden niet na, dus na zoveel gemaakte fouten is het wat mij betreft finito met pyramide. Mocht er wat fout gaan in je bestelling, neem de gesprekken dan altijd op!

Anoniem
23 september 2021

Heerlijk!

Sabina
13 september 2021

Smaakte Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
9 september 2021

Jammer dat jullie de pizza niet snijden

Shelby
28 augustus 2021

Hele snelle bezorging en heerlijk gegeten! Wij vinden het de lekkerste pizza’s hier, zeker een aanrader!

Dennis
27 augustus 2021

Snelle service binnen 30 minuten super

Richard
22 augustus 2021

Zoals als altijd, lekker gegeten en de bezorgtijd was prima. 👍🏼

Ria
19 augustus 2021

Het eten was heerlijk . Zal zeker nog een keer bestellen. Alleen het kwam een half uur later dan dat het was aangegeven.

RK
15 augustus 2021

Spareribs zo mals dat het van bot glijd, heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
1 augustus 2021
Angela
30 juli 2021
Frirs
30 juli 2021

Het eten is een ruim voldoende qua smaak en hoeveelheid, alleen jammer dat het koud was

Mireille
28 juli 2021

Porties keurig, smaak heerlijk. Minpunt was de temperatuur, eten was lauw.

Jeroen
24 juli 2021

Wij hebben om ongeveer 17.15 uur 2 pizza's besteld. De aanlevering had ik 18.15 aangegeven. Om 18.35 via mail contact gezocht, hoelang het nog ging duren. Binnen 5 minuten werd ik terug gebeld, met de mededeling dat mijn zo klaar was en gebracht zou gaan worden. Er is netjes excuses gemaakt, ook werd mij iets te drinken aangeboden. Rond 18.50 ging ook de bel, en is mijn bestelling netjes afgeleverd. Alles was verder naar tevredenheid. TIP. Misschien was het handiger geweest om mij iets voor de afgesproken tijd, via mailtje, even te melden dat mijn bestelling wat vertraginghad opgelopen. Bestel volgende keer gewoon weer bij jullie.

Petra
13 juli 2021

Heerlijk

René
10 juli 2021

Lekkere schotel gerechten met knapperige frietjes!

Sam
27 juni 2021

Bezorging keurig op tijd, eten was lekker, knoflook op pizza Pyramide ontbrak, dat was t enige minpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Dam
27 juni 2021

Bestelling was mooi op tijd en de bestelde broodjes waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbert
26 juni 2021

Was weer heerlijk eten met z’n allen!

Robbert S. Borgman
15 juni 2021

Super lekker eten zoals gewoonlijk!

Blanket
12 juni 2021

Lekker eten en snel bezorgd.

Angela Verheul
5 juni 2021

Goede en vriendelijke service & heerlijk eten.

Marchella
3 juni 2021

Zoals gewoonlijk weer super.. En vandaag ook echt supersnel..

Rick Bultman
29 mei 2021

Geweldig

eline
28 mei 2021

In 1 woord FANTASTISCH eten! Van verse pasta's tot spareribs buitengewoon lekker.. Zeer vriendelijk personeel die ook nog erg goed rekening houden met allergieën!

Wim Verharenlekker gege
28 mei 2021

Lekker gegeten en aardige bezorger en precies op tijd, zoals toegezegd 🤩

Jo
27 mei 2021

Lekker en warm aangekomen!! Vrolijke bezorger :-)

Rob Stomphorst
25 mei 2021

Beste dames en heren, Dat was geen beste beurt gisteravond. Een simpele bestelling die ruim twee uur in beslag neemt. Dat gaan we dus niet meer doen!

Marchella
23 mei 2021

Pizza was aardig koud... Jammer maar komt vast door chaos wat de bezorging aangaf. Hij was op 10 min na.. Een uur later dan de bezorgtijd aangaf. Normaal gesproken geniet ik Overigens wel van jullie pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
22 mei 2021

Zoals gewoonlijk was het eten erg lekker, maar helaas was mijn opmerking bij de bestelling niet verwerkt. Ik heb gevraagd om ham ipv salami bij de pizza calzone gorgonzola. Mijn man lust geen salami en toen ik heb die maar gegeten. Hij was niet vies, maar ook niet mijn smaak. Dus helaas

Lentz
22 mei 2021

Lekkere broodjes. Goed gevuld en snel bezorgd

Marcel Fokkema
16 mei 2021

Super snel geleverd en ik heb genoten.👌👌

Jeroen
15 mei 2021

Jammer dat het mailtje dat het klaarstaat pas komt als we de gerechten, in dit geval pizza's, al op hebben. Had beter gekund.

Weijers
14 mei 2021

Broodje shoarma bestond uit kleine harde droge stukjes vlees, geen sla. Broodje niet open gesneden. Flinke tegenvaller en niet voor herhaling vatbaar.

Jan-Willem
13 mei 2021

Heerlijke spareribs!

Ge de Graaf
10 mei 2021

De bestelling werd een uur te vroeg bezorgd. Gevolg was dat degene die nog niet aanwezig waren koud eten hadden. Gaat overigens wel vaker fout. Te laat, bestelling niet helemaal compleet of andere sauzen dan besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FamD
3 mei 2021

Eten een uur later als afgesproken bezorgd en inmiddels niet meer helemaal warm. Als t warm was geweest zou de kwaliteit wel prima zijn geweest

gerrit
29 april 2021

snel en smakelijk

Petra Looijkens
27 april 2021

Vaak besteld was altijd goed, laatste keer 2 broodjes shoarma koud niet eens sla erbij. Ook slecht vlees we hebben het weggegooid, erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T botterweg
16 april 2021

25 min te laat en bij super shoarma zat een klein broodje

Andy Koldenhof
13 april 2021

De kwaliteit van het eten was goed. Maar er was geen rekening gehouden met de opmerking bij de bestelling om geen sla op de kapsalon te doen. Daarnaast stond op de verpakkingen niet wat erin zat. Dat was vooral bij de 2 kapsalons lastig.

Patricia
3 april 2021

Lekker gegeten. 1 kleine tip: misschien een bakje saus erbij, dan is de maaltijd helemaal compleet.

Aneta
1 april 2021

Good food,quick delivery,thank You

van duin
30 maart 2021

laatste tijd lage kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
27 maart 2021

Slecht zwarte patat en de spareribs taai . Ga hier nooit meer eten bestellen

Tolga Yuksel
25 maart 2021
Arjan
23 maart 2021

Smaak was top. Miste allen de extra bestelde ui, champignons en paprika van de speciaal bij de schotels maar na een belletje werd gelijk aangegeven dat dit per ongeluk was vergeten en bij volgende bestelling maken ze dat goed 👍

suusdaan
21 maart 2021

Zoals altijd waren de spareribs heerlijk, maar dit keer waren de hot spareribs ook echt hot, perfect!

LS
16 maart 2021

Patat miste bij de shoarmaschotel, welke op de maandag 9,95 zou moeten zijn volgens de website ipv de 12,50 die ik ervoor heb betaald (korting ging er niet af, uiteindelijk mijn verlies maar genomen). Ook gewoon weinig kaas en een klein bakje vlees. Qua smaak niet verkeerd en bezorging was vlot en vriendelijk.. maar qua hoeveelheid eten tov prijs voelde ik me best genaaid het was eigenlijk niet genoeg voor 1 persoon, alhoewel dat met de patat erbij wel zo had geweest.. Ben gewend bij shoarmazaken dat je bij het bestellen van een schotel echt een grote hap hebt (bijna voor 1,5 persoon), dus had dit niet verwacht.

Mb
13 maart 2021

Eerste keer hier besteld, zeer geslaagd. Zeker niet de laatste.

Olga
12 maart 2021

Snel, heet en lekker! Zeer tevreden.

Rick
6 maart 2021

Na een misverstand bij het bezorgen een enorme goede service. Complimenten!

Casandra Broer
5 maart 2021

snelle levering en aardige bezorger, pizza was erg lekker

Trients
1 maart 2021

Heerlijke, perfecte pizza!

Anouschka
26 februari 2021

De patat was te ver door gebakken en daardoor een beetje verbrande smaak/ niet lekker, erg jammer dat de patat ook nog eens lauw/ bijna koud was... Vorige keer was het prima en ook heet. De Turksepizza was erg lekker en goed warm!

Buman
21 februari 2021

Gevraagd om geen komkommer en tomaat op de Turkse pizza, uiteindelijk zat het er wel op. Tevens schrikt het af dat er meerdere mensen achter de balie lopen en niemand een mondkapje draagt, ook waar het eten wordt bereid. Niet erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
14 februari 2021

Erg lekker en veel. 2x mixed grill is meer dan genoeg voor 3 personen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
10 februari 2021

Goede pizza

D.B
6 februari 2021

Prima eten en vlotte bezorging!

Holtman
4 februari 2021

Kwaliteit en kwantiteit prima, bezorger ook netjes, helaas was de bestelling lauw qua temperatuur

Anouschka
28 januari 2021

Was lekker, zelfs nog heet. 10min voor bezorgtijd geleverd, ook fijn.

René
25 januari 2021

Prima shoarma gerechten en vooral ook verrukkelijke ui tomatensaus. Top!

Mimo
15 januari 2021
Yvette
14 januari 2021

Zoals altijd hebben we heerlijk gesmuld van het eten. We waren blij verrast dat het zo snel bezorgd werd. Dat hebben we wel eens anders mee gemaakt, maar het eten is altijd de moeite van het wachten waard

Jan B
13 januari 2021

Eten is altijd goed, maar de bestelling is nooit compleet. Van een compleet gerecht tot de salade, broodjes, patat of saus er mist altijd iets. Nu waren het weer de sausen.

Richard
9 januari 2021

We bestellen regelmatig bij de piramide en genieten altijd van het eten. Vandaag wilde de kinderen een patatje en de ouders iets van een ander restaurant. Alles laten bezorgen om 17:30uur zodat we gezellig samen konden eten. Helaas werd de friet al om 17:16uur gebracht.

Hans
9 januari 2021

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende, goed op temperatuur en snel geleverd. Kortom een goed adres voor als je zelf een dag niet in de keuken wilt staan

Dick
3 januari 2020

Salami pizza besteld met als extra olijven erop. Na heel lang wachten bleek dat de olijven er niet opzaten. Wel voor betaald en stond ook op de bon! Geprobeerd telefonisch mijn klacht door te geven, maar er werd niet opgenomen. Bezorging duurde 1 uur en 45 minuten, het was erg druk werd mij verteld, maar dit is wel erg lang.

Car
1 januari 2020

Erg lekker, beetje weinig saus en saaie salade.

D.B
31 december 2020

Heerlijke pizza!

Louise
28 december 2020
Arjan
28 december 2020

Op tijd bezorgd. Weliswaar 1 gerecht vergeten maar werd supersnel hersteld. Gaan zeker weer bestellen

Linda
28 december 2020

broodjes waren zeer goed gevuld. wel kon alles wat buiten het broodje zat (super kebab) best wat warmer. levering was gezien het tijdstip ( rond 18 uur) zeer snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

So
22 december 2020

Goed warm en lekker gegeten👍

Xx
20 december 2020
Jeroen
17 december 2020

De afgesproken tijd werd met dik een half uur overschreden. Het smoesje was " het is druk" slap evcuus

Brauwer
17 december 2020

snelle service. Eten warm en goed

Dick
13 december 2020

Spareribs waren top. Salami pizza, met extra olijven en extra salami, was redelijk. Van de extra salami was niets te merken.

Sam
8 december 2020

Donor was aangebrand en patat was hard. Geen lekkere kapsalon

Karin
3 december 2020
Faber
1 december 2020

Kwaliteit dit keer niet goed helaas. Ook na aangeven telefonisch geen oplossing voor gekomen. Teleurstellend.

Wildschut
30 november 2020

Pizza was koud en shoarma was uitgedroogd en hard. Was ook een super broodjes besteld maar waren 2 gewonen broodjes. Meer als een uur bezorg tijd is ook veel te lang. Jammer ben veel beter gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
29 november 2020

Helaas was het al erg koud bij aankomst en de shoarma tikkeltje aan de harde kant. Ik ben beter gewend van jullie. Volgende keer beter.

Jessica visker
28 november 2020

Koude pizza, veel te laat en geen olijven op de pizza

Daan
28 november 2020
Dick
22 november 2020

Prima prijs/kwaliteit! Binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
21 november 2020

Eten goed op smaak, mooi optijd bezorgd. Enige puntje: Ik had duidelijk aangegeven neerzetten voor de voordeur, aanbellen en afstand houden ivm corona. Beste bezorger heeft het aangegeven want hij wilde het niet op de grond neerzetten...

Wendy
8 november 2020

Helaas ontvingen wij een pizza waarvan het deeg niet gaar was. Kan gebeuren, dus gebeld en kregen we netjes een nieuwe. Alleen was de vervanging ook niet gaar dus direct weer gebeld en kon men me niet gelijk helpen omdat de baas er niet was. Ik zou teruggebeld worden maar 15 min. later moesten we zelf terugbellen om de stand van zaken na te vragen, we waren inmiddels 2 uur verder na de originele bestelling. Uiteindelijk geld terug gekregen. Het is jammer genoeg niet de eerste keer dat er problemen met bestellingen van ons zijn, ben bang dat dit de druppel was en we niet meer zo snel hier zullen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hi
5 november 2020

Het was lekker :-)

Ben
3 november 2020

We hebben hier wel vaker besteld en over het algemeen is het prima, maar deze keer waren de porties wel erg klein en daarnaast was de friet erg vet en smakeloos. Ik snap dat je voor 17 euro niet teveel kan verwachten, maar spareribs met friet voor 1 persoon kun je niet verkopen als familiemenu. Hopelijk is het een volgende keer beter, want anders bestellen we hier niet meer.

Yvonne
22 oktober 2020
Gertjan de haan
20 oktober 2020

Een 10 het was weer super 👍

Paul en brigitte
18 oktober 2020

perfect alleen saus was te weinig eten was super beter als parola

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kareltje
18 oktober 2020
Y de Jong Zeewolde
15 oktober 2020

Lekker gegeten, ik kan alleen blijkbaar niet mijn goede e-mailadres opgeven.

Harten
10 oktober 2020

Heerlijk! En ruim voldoende

M.J
24 september 2020
JE
19 september 2020
Opaneus
18 september 2020
Anoniem
14 september 2020

Na een lange tijd vandaag durum döner en hotwings besteld. Voor de durum döner moest ik €1,50 betalen voor de kaas die bijna niet te vinden is. Hotwings meer gekregen dan besteld, alleen van zeer slechte kwaliteit. Jammer Bezorging was netjes daar is niks over te zeggen.

familie
10 september 2020

top bezorging! vriendelijk, respectvol en correct!

Emiel
7 september 2020

Top en redelijk snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
28 augustus 2020

Heerlijke sweet ribs en hotribs, alles was nog goed warm en nog lekkere knapperige frietjes.

Carline
17 augustus 2020

Héérlijk. Pizza's besteld, keurig op afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
3 augustus 2020

Snelle bezorging en een prima kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Graaf
27 juli 2020

De bezorger was keurig op tijd maar bij het openen van de bestelling bleek dat er een aantal tomaten ui en knoflook saus waren vervangen door fritessaus en sambal. Ook ontbrak het broodje bij de shoarmaschotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Am
25 juli 2020
Reinier
11 juli 2020

Tweede keer besteld. We wonen hier pas 2 maanden. Prima bezorgservice. Top en ruim voldoende gegeten.

Mar
10 juli 2020

Bezorging was erg laat na een telefoontje begreep ik dat het zelfs nog gemaakt moest worden . Eenmaal gekregen was de kapsalon zwaar doorbakken friet was hard en vlees verbrande plekjes. De spareribs waren zeker goed ook de friet die daarbij zat. Dus sorry niet geheel tevreden.

Wim
6 juli 2020
Christian
28 juni 2020

Pita en vlees smaken prima maar bijna twee en een half uur moeten wachten en bij uiteindelijke bezorging ontbrak de friet (ook gelijk laatste keer dat ik fooi van tevoren betaal).

Am
21 juni 2020
Suzanne
21 juni 2020

Heerlijke spareribs en lekkere pizza, zeker voor herhaling vatbaar!

Ton
21 juni 2020

De bestelde hotwings waren totaal niet 'hot' en hadden een hele dikke paneerlaag die niet lekker was. De bestelling werd wel ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Anoniem
14 juni 2020

Heerlijke pizza snelle bezorging!

Opaneus
11 juni 2020
van den Brink
6 juni 2020

Doordat de bezorger achter het huis bij de poort ( op slot ) stond en niet bij de voordeur, heeft hij ons een paar maal moeten bellen ( wij nemen niet direct onbekende nummers op ) waardoor de pizza niet erg warm meer was. Nog geprobeerd in de magnetron, maar is toch minder lekker. De rest was nog wel lekker warm en erg smakelijk.

Robbert
31 mei 2020

Heerlijk gegeten!!!!!

Marjan
21 mei 2020

We hebben nog nooit zo slecht gegeten. Hadden de hotwings besteld. Normaal zijn ze zo pittig dat ik ze bijna niet weg krijg. Nu zat er geen smaak aan. Vlees was oud en taai. De pizza was zo zout dat je het niet te eten was. We hebben daarom ook alles weggegooid

Wilko
14 mei 2020

De bestelling werd helaas 20 min. te laat bezorgd.

Pieter
30 april 2020

Was weer super!

harm
30 april 2020

was als vate klant verrast met de levering in 15min, ipv de opgegeven 45min. normaal genieten we van hun kunsten, helaas ditmaal niet. had t gevoel dat t eten al enigetijd stond, patat was soppig nat, sla oogde niet vers. ook t vlees was niet echt lekker gebraden. mn zoon heeft t weggegooid. Iets wat we normaal nooit gewend zijn van ze, want normaal is het super.

wieringa
28 maart 2020

ivm coronacrisis maar via website besteld ivm contactloos betalen. bestel al langere tijd bij pyramide, bevalt super goed zowel service als t eten. en een kleine klacht word direct serieus genomen en opgelost. wel n tip voor de huidige bezorging, zet het tasje bij de deur en bel dan aan, veruitelkaar rijken is wat minder ;-)

Nicole
24 maart 2020

Bezorging op de afgesproken tijd. Pizza's waren lekker!

Sylvia
11 maart 2020
Anoniem
8 maart 2020

Goed en snel

Richard
8 februari 2020

Super kipfilet besteld maar kreeg gewone kipshoarma. Volgende dag via berichtje op Messenger te horen gekregen dat ze geen kipfilet meer hadden het hele weekend. Beetje jammer, nu iets gekregen wat ik niet besteld had!

Hans
29 januari 2020

Smaak is zeer goed van geleverde gerechten, maar als er ook een ander gerecht wordt besteld blijkt de pizza de laatste tijd niet warm te zijn. Misschien de pizza iets later bakken? Verder prima te vreden

Eddy Knoop
7 januari 2020

Dit was de eerste keer dat we iets bestelden bij Pyramide sinds vele jaren. We hoorden dat er een nieuwe eigenaar is, en dat de kwaliteit sterk verbeterd was. Er is zeker verbetering, want onder de vorige eigenaar was alles werkelijk slecht, vet, smerig. Echter ook nu konden we niet geheel tevreden zijn, en we hopen dat dit voor jullie aanleiding is om daarin te optimaliseren. De bezorging duurde in de eerste plaats erg lang. Alles bij elkaar een uur, op een maandagavond. Dan de kwaliteit. De patat was extreem zout, veel te zout. Alsof er een pot zout overheen was gestrooid. Eigenlijk zou patat zoutloos geleverd moeten worden, zodat de klant zelf de hoeveelheid zout kan bepalen. De spareribs waren gemiddeld van kwaliteit. Overigens erg veel saus, maar soms taai vlees, en niet lekker mals. Spareribs vlees hoort lekker los aan het bot te zitten en mals. Dat was bij de meeste stukken niet het geval. Dan een persoonlijke voorkeur. Ik zou spareribs marineren / kruiden en

Johan
26 december 2019

Heerlijk gegeten!

Morrison
25 december 2019

Heerlijke pizza,s en eerder bezorgd dan aangegeven!

AG
23 december 2019

Goeie kapsalon, wordt altijd snel bezorgd, niks op aan te merken. Snap niet waarover al die zeikerds hieronder lopen te klagen. Leuke bezorger ook :)

Dick
9 december 2019

Vlot bezorgd en zoals altijd prima kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Armin
20 november 2019
Mark
17 november 2019

Kreeg super weinig shoarma bij en shoarma schotel zeer slecht vind ik

Bp
27 oktober 2019

Top

Roos
7 oktober 2019

Beetje jammer dat wij een verkeerde pizza hadden. Er werd wel gebeld maar eerst gevraagd of wij deze al op hadden en lekker vonden???? Kan mijn kind toch niet toe laten kijken hoe wij eten. Hij was heel teleurgesteld en vond de pizza niet lekker. Daar gaat het om. De spareribs waren te gaar. En doe eens wat aan die salades. Niemand die ik ken eet dat op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans en Casandra
29 september 2019

dit keer was het eten erg slecht, niet wat wij normaal krijgen en gewend zijn. De patat was hard, het shoarmavlees was ook vol met harde stukjes, en minder dan normaal. Dus de kwaliteit en kwantiteit waren beduidend minder dan wat wij gewend zijn, als vaste klant bij jullie te krijgen.

Leiene
15 september 2019

Op zaterdag gewoon de pizza's binnen een half uur geleverd. Kwaliteit goed!

Piotr
8 september 2019

Super Ok

miranda
31 augustus 2019

Het vlees was helaas veel te zout! Wat wij wel heel goed vonden was dat alles apart verpakt was: vlees, friet, salade en saus. Het was ook meer dan genoeg. Jammer alleen dat het zo zout was. We kregen er allemaal last van!

Aguilar
15 juli 2019

Op de betaling site staat de prijs vermeld met de eventuele bezorgkosten. Netjes afgerekend. Bestel al jaren en sausjes zijn inbegrepen. IdeAl betaald en dan ineens aan de deur de sausjes apart moeten afrekenen. Ik vind dat geen service! Hoeveelheid patat was net zoveel als ik 1 gezins schotel bestel.(had 2x familie schotel besteld. Al met al niet tevreden al smaakte het prima. Ook hielp het feit dat de tijd tussen bestellen en bezorgen een uur en 10 minuten bedraagt niet mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

popeye
3 juli 2019

pizza’s waren niet zo smakelijk en de bodum wat te hard gebakken

Jan
9 juni 2019

Weer een gerecht en saus vergeten. Dit is niet de eerste keer, daarom ga ik meestal halen

Erik
4 juni 2019

Het is achter uit gegaan met behoorlijke stappen en waarom? Hier wordt niet meer besteld.

Ron
2 juni 2019

Het eten was warm. Het eten was heerlijk. En als laatste het was genoeg. Vaak bij anderen van die baby hoeveelheden. Maar dit is echt een aanrader. Ik heb een Doner kebab schotel speciaal gegeten. Voor herhaling vatbaar

Dick
27 mei 2019
Herman
26 mei 2019

Via site besteld: 5% korting, maar als je vooraf met ideal wilt betalen kost dat weer extra geld, dus contant betalen bij ophalen. Bij ophalen betalen met pinpas: ingevoerde bedrag was te hoog, medewerker moest dit na opmerking van mij aanpassen. Bestelling was op tijd klaar. Naar huis. Daar aangekomen verkeerde spareribs. Hot ipv speciaal. Gebeld, er werden binnen 25 min nieuwe bezorgd. Al met al rommelig. De spareribs waren goed.

Jaccolien
5 mei 2019

Wachttijd voor twee Turkse pizza's veel te lang, 1. 15 uur. We halen ook wel eens af, nog nooit zo lang geduurd. Wanneer je dus online bestelt, sta je duidelijk achteraan.. Dit is namelijk al de tweede keer dat we zo lang moeten wachten tot eten is bezorgd. Eten is heerlijk.

Michel
18 april 2019

Knoflooksaus en de extra knoflooksaus zat niet bij de bestelling. Turkse pizza dürum erg droog en niet goed gerold. Turkse pizza kipshoarma erg lekker.

Tessa
3 april 2019

Eten is lekker, alleen had saus erbij besteld en betaald maar niet ontvangen.

Ilse
26 maart 2019

Afgelopen zondag wat bij jullie besteld. Snap dat het druk is, maar op 2 keer een lasagne en een bak salade heb ik twee uur moeten wachten. De lasagne was niet heel warm bij aankomst en de salade was niet de salade die ik besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
25 maart 2019

Super slechte service!! Bel je om 18.25uur en krijg je een mail met een geschatte bezorgtijd dus 19.25u. Maar nee, nog niemand. Half uur later gebeld, en word er gezegt: u staat boven op de stapel dus u bent de eerst VOLGENDE, 20.00UUR. En vanaf de bestelling zou 't 90 min duren. WAAROM DAN EEN ZO SNEL MOGELIJKE KEUZE?? uit eindelijk kreeg ik na 2x er achter aan gebeld te hebben pas om 21.00uur mijn eten. Nou ik zal je zeggen, ALS je minder mensen hebt, zoek je naar een oplossing. En laat je mensen niet zo lang wachten die ook nog eens zowat over hun honger heen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ponsteen
19 maart 2019

Heerlijke kabab en snelle service.

Esmeralda
2 maart 2019

Pizza’s zijn echt heel lekker en keurig op tijd!

Ben.
9 februari 2019

Dit keer perfect op tijd en super lekker, bedankt

Casandra
27 januari 2019

Heerlijk gegeten, maar vond de levering verschrikkelijk lang duren

perdaems
21 januari 2019

De shoarma was grotendeels erg hard en uitgedroogd, leek wel oude shoarma van de dag ervoor.

astrid manschot
16 januari 2019

super snel geleverd en super lekker ?

Massimo
14 januari 2019

Beste kapsalon van Zeewolde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
2 januari 2019

Altijd goed!

wagner
27 december 2018

helaas wordt er op de website vermeld dat jullie open waren met aangepaste openingstijden. online om 18.00 uur besteld ook bevestiging gekregen van de bestelling vervolgens. braaf tot 20.30 uur uiteindelijk geprobeerd jullie te bellen wat niet lukte blijkt dat jullie gesloten zijn !!!!! vervolgens de frituurpan thuis maar aangezet. bij deze dus bedankt voor de uitstekende kerstmaaltijd!!!!! ondertussen een dag verder en nog steeds niks gehoord.

Edwin
16 december 2018

Uitstekend product en snelle bezorging.

Massimo
16 december 2018

Kapsalon kip donner mag wel wat meer vlees. Voor derest was het eten goed en lekker warn

Ben
8 december 2018

Dit keer mooi op tijd klaar en ik heb genoten van de maaltijd, goed gedaan.

Donderwinkel
17 november 2018

De bezorging was drie kwartier te vroeg, omdat de bestelling niet goed was gelezen. Is netjes opgelost door drie kwartier later nogmaals met nieuwe pizza te komen.

Verhoeve
15 november 2018
Lisanne
6 november 2018

Ben al jaren klant en eigelijk altijd tevreden geweest. Het was dan ook een grote verrassing, toen ik vanavond mijn spareribs ontving dat deze niet naar wens smaakte. De smaak was dusdanig smerig dat ik het bedrijf hierover heb geïnformeerd (uiteraard heb ik het eten niet opgegeten). De medewerker toonde totaal geen begrip of een oplossing. Fouten kunnen gemaakt worden, maar als de klant aangeeft dat het bijna smaakt alsof het vlees bedorven is dan kijk je naar mijn idee naar een oplossing of je neemt de melding überhaupt sirieus. Hierdoor zijn jullie mij als klant vanaf nu kwijt.

Smit
24 oktober 2018

Bezorging kwam op de gemelde tijd en was warm. Geen aanmerkingen

Ben
20 oktober 2018

Bestelling niet op tijd klaar, moest 20 min. wachten. Daarvoor bestel ik niet 2 uur van tevoren, toch?

Herman
30 september 2018

Het was zo als ik in mijn vorige reactie niet veel beter geworden Alleen maar slechter De Spare rids waren niet te eten zowel ik als mijn zoon (en die zegt het niet snel) Hebben 2 hapjes genomen maar vonden het zurig smaken en hebben het in de container gegooid bestel hier dus nooit meer . Ik betaal voor kekker eten dan verwacht je ook lekker eten maar dit was niet te vreten Ik heb er nog aan gedacht om het terug te brengen maar denk dat ze je dan gewoon in je gezicht uit lachen ( dat weet ik van vrienden die dat wel gedaan hebben )dus dat heeft geen zin Zonde hoor van een eettent die voor de overname zo lekker eten leverde en dat nu zo super slecht is HELAAS WEER EEN GOEIE EETTENT MINDER IN ZEEWOLDE

R.Prins
21 september 2018

Jammer dat de bestelde extra sausjes niet geleverd zijn maar wel betaald.

Peijnenburg
16 september 2018

online een bestelling geplaatst en een afhaaltijd doorgegeven. Deze afhaaltijd werd niet nageleefd en wij hebben ruim 50 min na afgesproken afhaaltijd moeten wachten op onze bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
11 september 2018

Heerlijke spareribs met veel vlees. Ruime porties. Bezorgen sneller dan verwacht en beschreven tijdens het bestellen. Top!

Shelby
5 september 2018
Ashwin
5 september 2018

Wij zijn vaste zoete sparibs klanten. Was weer genieten.

Arjan
25 augustus 2018

Top! Was eerder klaar en de porties waren meer dan voldoende. Smaakte heerlijk en altijd gezellig tijdens het klaarmaken van de bestelling.

Lisa
13 augustus 2018

Was weer erg lekker! Halen bij jullie altijd de pizza calzone.

Hans
4 augustus 2018
Harry
19 juli 2018

Keurig op tijd bezorgd en lekker gegeten!

Stacey
18 juli 2018

Het eten was erg lekker alleen jammer dat we er zo lang op moesten wachten! De bezorgtijd werd opgegeven als 45 minuten en het duurde uiteindelijk 1,5 uur! Ter compensatie kregen we wel een fles wijn alleen had ik liever me eten optijd gehad want hongerige kinderen zijn een stuk minder gezellig. Verder was alles goed warm lekker en compleet

Verwoert
17 juli 2018

Heerlijk eten! Geen vette pizza’s , heerlijk gebakken. en super snelle service!! Een echte aanrader!!

van duin
16 juli 2018

patat mocht wat verser. en er was alweer geen saus bij familie menu. salade was saai ijsbergsla met verdwaald stukje tomaat 1 plakje komkommer en totaal geen dressing spareribs waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
15 juli 2018
Berendsen
13 juli 2018

Het was weer erg lekker zoals gewoonlijk

Mariusz
12 juli 2018
Tim
4 juli 2018

Zoals altijd heerlijke pizza´s, wel jammer dat de opmerkingen niet meegenomen zijn, bv geen ham.

Suzan
4 juli 2018

Was weer heerlijk!

Marielle
2 juli 2018
frits
28 juni 2018

Prima en bezorgd op de afgesproken tijd.

Willem Vogel
28 juni 2018

Heerlijke gerechten gegeten! Prima in orde allemaal, en omdat de bestelling nog niet helemaal klaar was op het afgesproken tijdstip kregen we een gratis drankje aangeboden tijdens het wachten, TOP service!!

So
28 juni 2018

De wachttijd binnen half uur de laatste 2 keer , super! Voorheen duurde dat gemiddeld 1tot1,5 uur.hou dit aan?

Joep
26 juni 2018

Prima en snel

Erik
26 juni 2018

Was heerlijk en optijd klaar

Jh
23 juni 2018

Prima lekker van smaak en goede temperateur.

Sj
21 juni 2018

Heerlijk eten! Goede en snelle service! Niks op aan te merken!

MM
18 juni 2018
Piet
16 juni 2018
M de kok
15 juni 2018
Velthuis
14 juni 2018

Iets meer salami op de salamipizza had lekker(der) gevonden :-)

Piet
6 juni 2018
Herman
14 mei 2018

Wat een slechte kwalitijd Bij bestelling gevaagt om sambalsaus Zat er niet bij Sla was denk ik al zeker drie dagen oud helemaal bruin We zijn gaan bellen zouden sambalsaus en verse sla brengen Na 5 minuten was dit gebracht wat denk je Weer oude sla er zaten al stukjes bij die zwart waren en gewoon rot Hier ga ik dus nooit meer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
6 mei 2018
Leonie
2 mei 2018
Arjan
1 mei 2018

Eten was lekker en de bestelling was op tijd klaar.

Lekker en snel bezorgd.
27 april 2018

Lekker eten en veel sneller bezorgd dan de andere pizza-zaken uit Zeewolde. Aanrader

Maaike
20 april 2018

Lekkere pizza Malse spare ribs Helaas wat slappe bleke frietjes... Snelle bezorging

RM v Ijk
3 april 2018

Bezorging erg traag !! Ik woon ca 500 mtr van Pyramide vandaan, ondanks dat duurde bezorging 58 minuten !!

M.Rijken
30 maart 2018

Helemaal top , heerlijke spareribs , verse salade erbij aanrader.

Y vd lustgraaf
28 maart 2018

Pizza online besteld. Zou om 17.20 uur klaar zijn. Daar aangekomen wist men niet van bestelling. Moest alsnog gemaakt worden. Wilden volle prijs rekenen, terwijl het aanbiedingsdag was. En korting online niet verrekend. Men vroeg of ik wat wilde drinken, dacht ter compensatie, maar moest wel afrekenen... Pizza was niet helemaal goed gebakken en bij thuiskomst was pizza bijna koud. Jammer.

Willem
24 maart 2018

Altijd te laat. Okal hebben ze een uur de tijd. Als je belt gaat het er altijd net in. Eten is verder goed.

Ja/nee
4 maart 2018

Ik had een pizza en daarbij 2x saus er bij besteld . Ik heb er ruim een uur op zitten wachten. Toen het uiteindelijk bezorgd was, waren ze de saus vergeten waar Ik wel extra voor had betaald. Kan beter !! Pizza was wel van goeie kwaliteit .

Jaja
28 februari 2018
Corina
14 februari 2018
Kimberley
9 februari 2018

Ik mis de oude marinade over de spare ribs en de hotwings!!

Vogel
3 februari 2018
Arjan Noordanus
27 januari 2018

Lekker en snel

Sven
24 januari 2018
Jerry
23 januari 2018

Op een dinsdag ruim 2 uur zitten wachten op het eten. Eten zelf was wel goed

Paula Schouten
20 januari 2018

Gisteravond hebben wij een bestelling gedaan. Normaliter zijn de spareribs erg lekker, maar gisteren was het een grote teleurstelling. De normaal zo lekkere marinade was waterig en had bijna geen smaak. De spareribs zelf waren erg vet, zelfs hele vette stukken die los aan het vlees hingen! Echt heel erg jammer en dat voor € 39,00. De super shoarma was overigens wel erg lekker. Ondanks dat ik een uur voor de gewenste tijd heb besteld, kwam de bestelling alsnog 20 minuten te laat.

Scheffer
11 januari 2018

Bezorging duurde lang.

Marianne Donderwinkel
29 december 2017

Pizza was lekker maar lauw

Sonja
26 december 2017

Geen pizza gehad en wel betaald!

Suzanne
21 december 2017

Bezorging is op de aangegeven tijd! En de spareribs altijd heerlijk valt gewoon van het bot af zo lekker!

Eduard
15 december 2017

Net als altijd weer top! Dank! Mvg. Eduard

Tanya
13 december 2017

Top kwaliteit pizza! Stipte bezorging! En goed warm!

Lennard
29 november 2017

Eindelijk besloten om hier niet meer te bestellen. Afgelopen zondag was echt de druppel die de emmer deed overlopen Rond 4 uur besteld omdat we dachten het lekker vroeg in huis te hebben. Dit was natuurlijk een utopie. Rond kwart voor 6 toch maar eens gebeld. Na dat de telefoon 100,000 keer is overgegaan eindelijk contact. De man die opnam vond het raar dat ik belde want het was tenslotte zondag. Hij noemde mij ‘vriend’ op een niet vriendelijke manier. Ik vond het raar dat ik zo lang moest wachten en deze man niet want het was zondag. Dit probleem hebben ze al jaren op zondag en ik vind het knap dat ze daar geen oplossing voor kunnen vinden. De man wilde een punt maken in gebrekkig Nederlands wat mij volledig ontgaan is. Eindelijk de bestelling. Resultaat een lauwe pizza met NIETJES er in! Lijkt mij geen basis ingrediënt voor een pizza. En spareribs ingesmeerd met hun gore sambalsaus en niet het sausje wat er normaal bij zit. Nooit meer dus!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margrethe
28 november 2017

ruim een uur moeten wachten op bezorging! Vind ik echt te lang!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
24 november 2017

Prima pizza en bezorging stipt op tijd.

Geen
20 november 2017

Half uur te laat bezorgd, durum zonder sla, geen wisselgeld hebben, raar aan de telefoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosmalen
18 november 2017
Herman
6 november 2017

Eten was wel lekker had het alleen voor 4 uur besteld (bezorgtijd), en kreeg het pas om half 6 geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 oktober 2017

Maaltijd was lekker maar de bezorging duurde 1:15 uur. Ik heb er begrip voor als het druk is (zeker op de vrijdag) maar bel dan even dat het wat langer duurt.

Eva Meijers
25 oktober 2017

Goede pizza’s en voordelig op woensdagen :)

Evert
6 oktober 2017
Ramon
2 oktober 2017

Altijd goed!

Döner kebabje
21 september 2017

Alles top, dank!

Vink9 geen brocco
20 september 2017

Gewoon top!

Ton
14 september 2017

Snel en goed

Ronald
12 september 2017

Bezorging keurig op afgesproken tijd en alles geleverd zoals besteld incl sausjes naar wens en salade. Eten smaakte prima.

A Kuipers
2 september 2017
Spelhofen
22 augustus 2017
Tom
13 augustus 2017
Harm
31 juli 2017

De doners waren goed en snel. Beter dan de vorige spareribs en drumsticks. Dat was niet te eten. Werd terug gehaald en volgende bestelling zou gratis zijn. Voor €22- aan spareribs en drum sticks terug gehaald. Na klacht werd al gezegd dat drum sticks niet te koop zijn, die had ik dus via deze app wel besteld en betaald. Bij de vergoeding bestelling spareribs voor €17- moest ik plots nog €2- bij betalen voor saus. Dus €5- betaald voor iets wat niet te koop is, en €2- voor saus extra viel bij mij verkeerde keelgat.

Wim
21 juli 2017

Prima 2 maal familie menu spare ribs Kan je prima met vijf man van eten.

Lisanne
12 juli 2017

Kwaliteit was erg goed maar de bestelling was 45 minuten te laat bezorgd.

Jill
9 juli 2017

Binnen 45min thuos bezorgd en overheerlijke pizza's gegeten met zn 4en. Super lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wieringa
6 juli 2017

Zou graag op de app of mail zien hoelang t wachten is op levering. Nu heb ik bijna een uur gewacht.

De Bruin
6 juli 2017

Snelle levering, Turkse pizza had iets 'strakker' gerold mogen worden, dan eet het makkelijker. Maar hij was heerlijk en daar gaat het om! ??????

Jacqueline
25 juni 2017
Van der Burg
17 juni 2017

Het eten was heerlijk alleen jammer dat alle saus vergeten was namelijk mayo en knoflooksaus

Lisanne
2 juni 2017
Rijken
28 mei 2017

Pizza's en kapsalon waren top alleen jammer dat er een sausje bij de bestelling vergeten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
18 mei 2017

Super snel, super lekker

Inge
13 mei 2017

Veel te lang moeten wachten op onze bestelling. Toen werden we gebeld dat ze de online bestellingen niet eerder hadden bekeken (en dat op een zaterdag rond 18 uur!) en nu pas de pizza's de oven in gingen. Toen uiteindelijk de bezorger kwam wist hij niet eens dat we online ook al betaald hadden. Niet echt tevreden dus....sorry! De pizza's waren overigens wel lekker

Lisanne
19 april 2017

Helaas voor deze bestelling geen goede recentie. Heb mijn bestelling helaas niet ontvangen. Ben dit echter niet gewend van de pyramide en hoop dat mijn volgende recentie wel weer positief kan zijn.