Beoordelingen van Grillroom Pyramide Zeewolde

Recente recensies van Grillroom Pyramide Zeewolde

4 sterren na 101 reviews

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit keer perfect op tijd en super lekker, bedankt

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar vond de levering verschrikkelijk lang duren

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma was grotendeels erg hard en uitgedroogd, leek wel oude shoarma van de dag ervoor.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel geleverd en super lekker 👍

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kapsalon van Zeewolde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas wordt er op de website vermeld dat jullie open waren met aangepaste openingstijden. online om 18.00 uur besteld ook bevestiging gekregen van de bestelling vervolgens. braaf tot 20.30 uur uiteindelijk geprobeerd jullie te bellen wat niet lukte blijkt dat jullie gesloten zijn !!!!! vervolgens de frituurpan thuis maar aangezet. bij deze dus bedankt voor de uitstekende kerstmaaltijd!!!!! ondertussen een dag verder en nog steeds niks gehoord.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend product en snelle bezorging.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon kip donner mag wel wat meer vlees. Voor derest was het eten goed en lekker warn

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Dit keer mooi op tijd klaar en ik heb genoten van de maaltijd, goed gedaan.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was drie kwartier te vroeg, omdat de bestelling niet goed was gelezen. Is netjes opgelost door drie kwartier later nogmaals met nieuwe pizza te komen.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al jaren klant en eigelijk altijd tevreden geweest. Het was dan ook een grote verrassing, toen ik vanavond mijn spareribs ontving dat deze niet naar wens smaakte. De smaak was dusdanig smerig dat ik het bedrijf hierover heb geïnformeerd (uiteraard heb ik het eten niet opgegeten). De medewerker toonde totaal geen begrip of een oplossing. Fouten kunnen gemaakt worden, maar als de klant aangeeft dat het bijna smaakt alsof het vlees bedorven is dan kijk je naar mijn idee naar een oplossing of je neemt de melding überhaupt sirieus. Hierdoor zijn jullie mij als klant vanaf nu kwijt.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam op de gemelde tijd en was warm. Geen aanmerkingen

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling niet op tijd klaar, moest 20 min. wachten. Daarvoor bestel ik niet 2 uur van tevoren, toch?

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zo als ik in mijn vorige reactie niet veel beter geworden Alleen maar slechter De Spare rids waren niet te eten zowel ik als mijn zoon (en die zegt het niet snel) Hebben 2 hapjes genomen maar vonden het zurig smaken en hebben het in de container gegooid bestel hier dus nooit meer . Ik betaal voor kekker eten dan verwacht je ook lekker eten maar dit was niet te vreten Ik heb er nog aan gedacht om het terug te brengen maar denk dat ze je dan gewoon in je gezicht uit lachen ( dat weet ik van vrienden die dat wel gedaan hebben )dus dat heeft geen zin Zonde hoor van een eettent die voor de overname zo lekker eten leverde en dat nu zo super slecht is HELAAS WEER EEN GOEIE EETTENT MINDER IN ZEEWOLDE

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bestelde extra sausjes niet geleverd zijn maar wel betaald.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

online een bestelling geplaatst en een afhaaltijd doorgegeven. Deze afhaaltijd werd niet nageleefd en wij hebben ruim 50 min na afgesproken afhaaltijd moeten wachten op onze bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs met veel vlees. Ruime porties. Bezorgen sneller dan verwacht en beschreven tijdens het bestellen. Top!

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn vaste zoete sparibs klanten. Was weer genieten.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Top! Was eerder klaar en de porties waren meer dan voldoende. Smaakte heerlijk en altijd gezellig tijdens het klaarmaken van de bestelling.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker! Halen bij jullie altijd de pizza calzone.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en lekker gegeten!

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker alleen jammer dat we er zo lang op moesten wachten! De bezorgtijd werd opgegeven als 45 minuten en het duurde uiteindelijk 1,5 uur! Ter compensatie kregen we wel een fles wijn alleen had ik liever me eten optijd gehad want hongerige kinderen zijn een stuk minder gezellig. Verder was alles goed warm lekker en compleet

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Geen vette pizza’s , heerlijk gebakken. en super snelle service!! Een echte aanrader!!

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat mocht wat verser. en er was alweer geen saus bij familie menu. salade was saai ijsbergsla met verdwaald stukje tomaat 1 plakje komkommer en totaal geen dressing spareribs waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker zoals gewoonlijk

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza´s, wel jammer dat de opmerkingen niet meegenomen zijn, bv geen ham.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en bezorgd op de afgesproken tijd.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten gegeten! Prima in orde allemaal, en omdat de bestelling nog niet helemaal klaar was op het afgesproken tijdstip kregen we een gratis drankje aangeboden tijdens het wachten, TOP service!!

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wachttijd binnen half uur de laatste 2 keer , super! Voorheen duurde dat gemiddeld 1tot1,5 uur.hou dit aan👍

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snel

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en optijd klaar

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker van smaak en goede temperateur.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede en snelle service! Niks op aan te merken!

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets meer salami op de salamipizza had lekker(der) gevonden :-)

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een slechte kwalitijd Bij bestelling gevaagt om sambalsaus Zat er niet bij Sla was denk ik al zeker drie dagen oud helemaal bruin We zijn gaan bellen zouden sambalsaus en verse sla brengen Na 5 minuten was dit gebracht wat denk je Weer oude sla er zaten al stukjes bij die zwart waren en gewoon rot Hier ga ik dus nooit meer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en de bestelling was op tijd klaar.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en veel sneller bezorgd dan de andere pizza-zaken uit Zeewolde. Aanrader

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza Malse spare ribs Helaas wat slappe bleke frietjes... Snelle bezorging

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging erg traag !! Ik woon ca 500 mtr van Pyramide vandaan, ondanks dat duurde bezorging 58 minuten !!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top , heerlijke spareribs , verse salade erbij aanrader.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza online besteld. Zou om 17.20 uur klaar zijn. Daar aangekomen wist men niet van bestelling. Moest alsnog gemaakt worden. Wilden volle prijs rekenen, terwijl het aanbiedingsdag was. En korting online niet verrekend. Men vroeg of ik wat wilde drinken, dacht ter compensatie, maar moest wel afrekenen... Pizza was niet helemaal goed gebakken en bij thuiskomst was pizza bijna koud. Jammer.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd te laat. Okal hebben ze een uur de tijd. Als je belt gaat het er altijd net in. Eten is verder goed.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza en daarbij 2x saus er bij besteld . Ik heb er ruim een uur op zitten wachten. Toen het uiteindelijk bezorgd was, waren ze de saus vergeten waar Ik wel extra voor had betaald. Kan beter !! Pizza was wel van goeie kwaliteit .

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis de oude marinade over de spare ribs en de hotwings!!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een dinsdag ruim 2 uur zitten wachten op het eten. Eten zelf was wel goed

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond hebben wij een bestelling gedaan. Normaliter zijn de spareribs erg lekker, maar gisteren was het een grote teleurstelling. De normaal zo lekkere marinade was waterig en had bijna geen smaak. De spareribs zelf waren erg vet, zelfs hele vette stukken die los aan het vlees hingen! Echt heel erg jammer en dat voor € 39,00. De super shoarma was overigens wel erg lekker. Ondanks dat ik een uur voor de gewenste tijd heb besteld, kwam de bestelling alsnog 20 minuten te laat.

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker maar lauw

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen pizza gehad en wel betaald!

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is op de aangegeven tijd! En de spareribs altijd heerlijk valt gewoon van het bot af zo lekker!

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd weer top! Dank! Mvg. Eduard

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit pizza! Stipte bezorging! En goed warm!

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk besloten om hier niet meer te bestellen. Afgelopen zondag was echt de druppel die de emmer deed overlopen Rond 4 uur besteld omdat we dachten het lekker vroeg in huis te hebben. Dit was natuurlijk een utopie. Rond kwart voor 6 toch maar eens gebeld. Na dat de telefoon 100,000 keer is overgegaan eindelijk contact. De man die opnam vond het raar dat ik belde want het was tenslotte zondag. Hij noemde mij ‘vriend’ op een niet vriendelijke manier. Ik vond het raar dat ik zo lang moest wachten en deze man niet want het was zondag. Dit probleem hebben ze al jaren op zondag en ik vind het knap dat ze daar geen oplossing voor kunnen vinden. De man wilde een punt maken in gebrekkig Nederlands wat mij volledig ontgaan is. Eindelijk de bestelling. Resultaat een lauwe pizza met NIETJES er in! Lijkt mij geen basis ingrediënt voor een pizza. En spareribs ingesmeerd met hun gore sambalsaus en niet het sausje wat er normaal bij zit. Nooit meer dus!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim een uur moeten wachten op bezorging! Vind ik echt te lang!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en bezorging stipt op tijd.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat bezorgd, durum zonder sla, geen wisselgeld hebben, raar aan de telefoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel lekker had het alleen voor 4 uur besteld (bezorgtijd), en kreeg het pas om half 6 geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was lekker maar de bezorging duurde 1:15 uur. Ik heb er begrip voor als het druk is (zeker op de vrijdag) maar bel dan even dat het wat langer duurt.

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza’s en voordelig op woensdagen :)

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top, dank!

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top!

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op afgesproken tijd en alles geleverd zoals besteld incl sausjes naar wens en salade. Eten smaakte prima.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De doners waren goed en snel. Beter dan de vorige spareribs en drumsticks. Dat was niet te eten. Werd terug gehaald en volgende bestelling zou gratis zijn. Voor €22- aan spareribs en drum sticks terug gehaald. Na klacht werd al gezegd dat drum sticks niet te koop zijn, die had ik dus via deze app wel besteld en betaald. Bij de vergoeding bestelling spareribs voor €17- moest ik plots nog €2- bij betalen voor saus. Dus €5- betaald voor iets wat niet te koop is, en €2- voor saus extra viel bij mij verkeerde keelgat.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima 2 maal familie menu spare ribs Kan je prima met vijf man van eten.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed maar de bestelling was 45 minuten te laat bezorgd.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 45min thuos bezorgd en overheerlijke pizza's gegeten met zn 4en. Super lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou graag op de app of mail zien hoelang t wachten is op levering. Nu heb ik bijna een uur gewacht.

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, Turkse pizza had iets 'strakker' gerold mogen worden, dan eet het makkelijker. Maar hij was heerlijk en daar gaat het om! 👍🏼👍🏼👍🏼

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen jammer dat alle saus vergeten was namelijk mayo en knoflooksaus

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's en kapsalon waren top alleen jammer dat er een sausje bij de bestelling vergeten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, super lekker

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lang moeten wachten op onze bestelling. Toen werden we gebeld dat ze de online bestellingen niet eerder hadden bekeken (en dat op een zaterdag rond 18 uur!) en nu pas de pizza's de oven in gingen. Toen uiteindelijk de bezorger kwam wist hij niet eens dat we online ook al betaald hadden. Niet echt tevreden dus....sorry! De pizza's waren overigens wel lekker

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor deze bestelling geen goede recentie. Heb mijn bestelling helaas niet ontvangen. Ben dit echter niet gewend van de pyramide en hoop dat mijn volgende recentie wel weer positief kan zijn.